Kudsk

Om os

Der er løbet meget vand i üen, siden fundamentet blev lagt til den virksomhed, vi er i dag.

Med tiden er vandet bare blevet mindre rent og pü verdensplan løber der mindre og mindre af det. Oven over alting ligger klimaet som fremtidens udfordring. Det ansvar tager vi pü os. Derfor gür vi aldrig efter den nemme løsning. Vi gür efter den rigtige. Büde til fordel for vores kunders drift og for klodens ressourcer pü sigt.

Hottapping Linestop Bypass Fjernvarme Rør

Vi er, hvor der er rør, og det har vi vÌret i mere end 30 ür tilsammen. Vores historie begyndte med fjernvarmeanlÌg. Det er stadig vores største forretningsomrüde, men vores erfaring rÌkker til at servicere pü højt niveau alle steder, hvor der skal repareres og forebygges skader pü rør.

Vi ved, at intet materiale er bedre end de mennesker, der bruger det. Vores trovĂŚrdighed er et must og vi arbejder derfor kun med de bedste materialer, den nyeste teknologi og de dygtigste supportere til vores virksomhed.

Vi er, hvor der er rør, og for os er grøn omstilling ingen hindring for god økonomi. Det giver ingen mening at ødsle med energien eller hÌlde tonsvis af vand direkte ud i naturen. Fordi det kan undgüs.

Vores grundstamme er kontrolmülinger og alarmsystemer. Vi er førende pü feltet og arbejder med en fejlprocent tÌt pü nul. Nür skaden er sket, reparerer vi, mens anlÌgget er i drift med Linestop, bypass og hottapping.

Overalt, hvor der er rør, vil vi stü som den foretrukne samarbejdspartner. Ikke bare en leverandør. Vi vil sidde med om bordet, og vÌre en del af den proces, der skaber forbedringer büde for vores kunders forretning og for klodens ressourcer.

Vi er, hvor der er rør.
Uanset hvad der løber igennem dem, skal de holde tÌt.

Østergaard Entreprise

Projektleder Rene Moss

Østergaard Entreprise bruger Kudsk til at hjÌlpe med at kontrolmüle fjernvarmesystemet, nür de har udført opgaver for deres kunder. Ydermere bruger Østergaard Entreprise Kudsk til Linestop, nür de skal koble nye kunder eller pumpestationer ind pü fjernvarmesystemet. Det gør Østergaard, fordi det er hurtigt og effektivt for dem selv og deres kunder mÌrker ikke forstyrrelser i deres fjernvarme leverance. Østergaard Entreprise ser Kudsk som en pülidelig og loyal samarbejdspartner som altid leverer service til tiden.

Seneste nyheder og artikler

lĂŚgkageovervĂĽgning
Den grønne omstilling bobler derude
LĂŚs mere
TĂŚnk strategisk vedligehold ind i dine udvidelsesstrategi
LĂŚs mere
Hottapping Linestop Bypass Fjernvarme Rør Overvügning Rørovervügning
Der skal fokus pĂĽ kvalitet og tilsyn med arbejde i jorden!!!
LĂŚs mere