Kudsk

Grøn omstilling er ingen hindring for god økonomi

KUDSK´ rüdgivning og serviceydelser tapper direkte ind i den grønne omstilling. Büde med langtidsholdbare løsninger, med overvügningssystemer og med reparationer, mens anlÌggene er i drift, sü der ikke sker unødigt spild af vand og energi. Det sparer büde pü Co2 kontoen, sÌtter positivt aftryk pü virksomhedernes bundlinje og gavner miljøet som helhed.

Vi tror pĂĽ, at den frivillige indsats inden lĂŚnge bliver et politisk krav. KUDSK vil gerne vĂŚre med til at sĂŚtte dagsordenen.

Hottapping Linestop Bypass Fjernvarme Rør Overvügning Rørovervügning
Kudsk

5 grunde til at tÌnke grøn omstilling

Vi rĂĽdgiver inden for:

  • Fjernvarme
  • Fjernkøling
  • Naturgas
  • Energiprocesser
  • Industrien

Østergaard Entreprise

Projektleder Rene Moss

Østergaard Entreprise bruger Kudsk til at hjÌlpe med at kontrolmüle fjernvarmesystemet, nür de har udført opgaver for deres kunder. Ydermere bruger Østergaard Entreprise Kudsk til Linestop, nür de skal koble nye kunder eller pumpestationer ind pü fjernvarmesystemet. Det gør Østergaard, fordi det er hurtigt og effektivt for dem selv og deres kunder mÌrker ikke forstyrrelser i deres fjernvarme leverance. Østergaard Entreprise ser Kudsk som en pülidelig og loyal samarbejdspartner som altid leverer service til tiden.

Seneste nyheder og artikler

lĂŚgkageovervĂĽgning
Den grønne omstilling bobler derude
LĂŚs mere
TĂŚnk strategisk vedligehold ind i dine udvidelsesstrategi
LĂŚs mere
Hottapping Linestop Bypass Fjernvarme Rør Overvügning Rørovervügning
Der skal fokus pĂĽ kvalitet og tilsyn med arbejde i jorden!!!
LĂŚs mere